Victoriamilan.se hassleholmmyNetDeal är en community och din samlingsplats för rabattkoder, erbjudanden och kampanjer till dina favoritbutiker online. Med vår tjänst behöver du aldrig jaga deals. På myNetDeal kan du skräddarsy din profilsida så att du får mail när din favoritbutik har lagt upp en superdeal.

Utomhusreklamen, som funnits på busshållsplatser och i anslutning till tunnelbanan har bestått av en bild på en man och en kvinna samt formuleringarna ”Är du gift? Gör livet levande – ha en affär” och ”Anonymt 100 % konfidentiellt”. Under dessa formuleringar står det ” gör livet levande – ha en affär”.

Victoriamilan har en kraftig sökmotor som hjälper dig hitta någon som vill samma sak som du, dels kan du söka efter olika sexuella läggningar, geografiskt område mm. Det finns olika sätt att kontakta andra medlemmar, såsom genom att skicka en wink (flirt), ett textmeddelande eller via chatten.

Victoria Milan är en tjänst du kan bli medlem av och prova helt gratis och anonymt. Du kan sedan uppgradera ditt medlemskap genom att köpa ett av våra abonnemang som ger dig ytterliggare tillgång till ett utvidgat spektrum av olika kommunikationsverktyg och funktioner.

Johanna som för SVT Debatt’s räkning la in en anonym profil på dejtingsajten där hon skrev att hon var en gift kvinna i 40-årsåldern som var sugen på ett äventyr fick redan efter en minut meddelanden att strömma in och totalt så fick hon över tusen meddelande från gifta män som var sugna på ett litet äventyr vid sidan av. Många av männen som kontaktade Johanna, i motsatsen mot vad man skulle kunna tro, visade sig vara helt öppna med bilder, namn och anledningen varför de kontaktade henne. Många av männen beskrev också sin relation och och familj och stod för sitt flirtande. Här är 2 exempel på meddelanden som Johanna fick till sin profil:

Tags: victoriamilan.se, Hassleholm,

Pics:

victoriamilan.se Hassleholmvictoriamilan.se Hassleholmvictoriamilan.se Hassleholmvictoriamilan.se Hassleholmvictoriamilan.se Hassleholmvictoriamilan.se Hassleholm


Links: