Singlar i goteborg finspangUnder helgen anordnas midsommarfest för singlar vid Örbysjön utangör Göteborg. Den riktar sig till 40-plussare som inte längre vill fira midsommar utan en partner vid sin sida, något som SVT Halland tidigare skrivit om. Omkring 90 personer förväntas komma till festen.

Välkommen till , Sveriges mest välkända dejtingtjänst. Här hittar du tips och råd kring nöje, kultur, barer och restauranger i Göteborg. Och med Nöjesguidens topplistor får du koll på vad som är bäst just nu. En perfekt inspirationskälla för din nästa dejt, eller om du bara ska ut på stan med en kompis.

När kvällen övergår i natt och baren ska bytas mot dansgolv då finns det några verkliga klassiker. De gamla jazzklubbarna Nefertiti och Jazzhuset har numer bytt ut jazzkostymen mot mer eklektiska och moderna tongångar och huserar idag några av Göteborgs bästa dansgolv. Pustervik, Yaki-Da, Clooney’s och Sticky Fingers är också välkända nattklubbar i Göteborg, Pingisklubben på Pustervik är en riktig höjdare.

Självklart får du pengarna tillbaka om eventet blir inställt, vi gör då en refund via paypal och pengarna kommer tillbaka på det konto du betalade från.

ensam höst avenyn dans singel 50+ 50+ scandic rubinen göteborg allhelgonahelgen ensam i göteborg singel i göteborg dans i göteborg

Tags: singlar, i, goteborg, Finspang,

Pics:

singlar i goteborg Finspangsinglar i goteborg Finspangsinglar i goteborg Finspangsinglar i goteborg Finspangsinglar i goteborg Finspangsinglar i goteborg Finspang


Links: