Singelklubb stockholm vasterasStina Gunnarson Vinnare i SVT serien Konstnärsdrömmen. En tävling där juryn, med bland annat Ernst Billgren, valde Sveriges bästa amatörkonstnär. Intressant att se mångfalden. Entré 150 kr,

Följ med på en intressant 15-dagarsresa till Peru, detta unika och livfulla land som har välkomnat resenärer i tusentals år. Vi kommer att utforska de kosmopolitiska städerna Lima, Cusco och Arequipa med sina många sevärdheter. I världens längsta bergskedja Anderna får vi uppleva den fantastiska Inkastaden Machu Picchu, vi spanar efter den stora fågeln kondoren och vi besöker även Urosfolket som bor på de flytande vassöarna i Titicacasjön.

– Jag vill inte ha ansvar för de kontakter som tas utanför, och jag kontrollerar inte att de som kommer på träffarna faktiskt är singlar. Det är upp till dem.

Fast för att gå på dejt behöver du först hitta en singel i Göteborg att gå med! Testa Mazily redan nu så kommer du snabbt i kontakt med andra roliga och smarta singlar som också bor i Göteborg. Och även om man inte ska lita blint på Per Gessle så hade han faktiskt en poäng i att "västkustens tjejer é det bästa som finns". Killarna är förstås minst lika "goa gubbar".

Tags: singelklubb, stockholm, Vasteras,

Pics:

singelklubb stockholm Vasterassingelklubb stockholm Vasterassingelklubb stockholm Vasterassingelklubb stockholm Vasterassingelklubb stockholm Vasterassingelklubb stockholm Vasteras


Links: