Singel i sverige eslovär en ideell föreningen som arrangerar två återkommande evenemang: Vårblues på Gya och Juldagsblues. Vi är också verksamma på Bluesbiblioteket. (Eslövs Stadsbibliotek).

Polis och ambulans larmades strax före kl 1900 till Karlsro i Eslöv där en man blivit skjuten. Han fördes i ambulans till sjukhus med okända skador. Vittnin på platsen förhörs och polisen har spärrat av området för att genomföra en teknisk undersökning.
==================================
UPPDATERING : Det var en 16-åring som blivit skjuten i huvudet. En drogpåverkad 19-åring är misstänkt för inblandning i dådet.
En 21-åring greps på morgonen och är tagen till förhör. Även han misstänkt för inblandning i skjutningen.

En kvinna och en man skadades i en singelolycka strax före klockan fyra på torsdagseftermiddagen vid Hasslebro utanför Eslöv.

Kultur och Nöje För några år sedan spelades musikalen Pelle Erövraren på Storan i Helsingborg. Nu kommer Martin Andersen Nexös romankaraktär tillbaka på musikalscenen. På Helsingborgs Arena är det den vuxne Pelle Karlsson som publiken får möta. Pelle Erövraren 2 - Den stora kampen får premiär den 29 april.

Tags: singel, i, sverige, Eslov,

Pics:

singel i sverige Eslovsingel i sverige Eslovsingel i sverige Eslovsingel i sverige Eslovsingel i sverige Eslovsingel i sverige Eslov


Links: