Otrohetssajter gustavsberg och hemmestaExpressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

När jag har mottagit över femtio meddelanden döljer jag bilden och längtar efter att få åka hem och duscha. Jag har skapat en kvinnlig fejkprofil på två otrohetssajter och ångrar mig redan efter en halvtimme.

Har samma upplevelse! Inte chatt-rum eller så, men i verkligheten på andra sidan jorden. Hittade en ny, som jag kom på själv,och är ett år senare, nyskild från mig, reda att starta sitt nya liv med henne. Tre barn, 23, 18,16 har haft ett tufft år minst sagt och nästintill ingen kontakt med pappan!

Tags: otrohetssajter, Gustavsberg, och, Hemmesta,

Pics:

otrohetssajter Gustavsberg och Hemmestaotrohetssajter Gustavsberg och Hemmestaotrohetssajter Gustavsberg och Hemmestaotrohetssajter Gustavsberg och Hemmestaotrohetssajter Gustavsberg och Hemmestaotrohetssajter Gustavsberg och Hemmesta


Links: