Kristen dating kristinehamnVar uppmärksam på om du skulle få ett meddelande från någon utomlands som "behöver pengar till sin sjuka mor" eller "för ett flyg till dig, min kära"...

Om du har frågor eller synpunkter om våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi försöker vara mycket lyhörda med allt som inkommer från våra medlemmar, det är genom era önskemål och synpunkter vi kan göra tjänsten ännu bättre. Du kontaktar oss enklast genom att logga in på Firstdate och klicka på ”kontakta Firstdate”.

Betalmedlemskapet kallas för VIP-medlemskap och innebär tillgång till en rad extratjänster såsom chatt, fotoalbum och möjlighet att se de andra medlemmarnas fullständiga kontaktannonser.

be2 är en av de världsledande matchmakingsajterna. Vårt mål är att föra samman personer som skulle passa ihop i ett långvarigt förhållande.
Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt. Just nu använder sig mer än 33 miljoner medlemmar i över 30 länder och 6 kontinenter av vår tjänst. Och vi fortsätter att växa: varje dag får be2 cirka 20 000 nya medlemmar och våra 225 anställa från 41 olika länder ser till att matcha just de medlemmar som passar ihop med varandra.

Tags: kristen, dating, Kristinehamn,

Pics:

kristen dating Kristinehamnkristen dating Kristinehamnkristen dating Kristinehamnkristen dating Kristinehamnkristen dating Kristinehamnkristen dating Kristinehamn


Links: