Hitta en partner visbyGotland sägs vara svenskarnas favoritresmål. Ön lockar med fantastiska sandstränder och en spännande natur. Ett besök i medeltidsstaden Visby som dessutom är med på UNESCOS världsarvslista är ett måste. För er som reser med barn bör ett besök hos Pippi på sommarlandet Kneipbyn planeras in.

Många som är singel på Gotland uppskattar världsarvsstaden Visby , en upplevelse sommartid med sin ringmur och romantiska stråk genom den ... Hitta en partner .

Gotlands första köpcenter på 32 000 kvm varav 19 000 kvm tillägnat shopping, restaurang och caféer öppnar 2017. Tio minuters promenad från city med 1000 fria parkeringsplatser. I en unik byggnad där arkitekten bevarar de historiska detaljerna, ljusinsläppet och fabrikskänslan. I Flexhuset kombinerar vi kontor, handelsytor och planer på ett kulturcentrum med plats för galleri och konserter samt en saluhall i levande inomhusmiljö. En plats för såväl umgänge som shopping.

Här kan du avnjuta spanska tapasrätter och goda viner. Innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i medeltids-Visby är det bra att ladda upp med en god frukostbuffé. Hotellet ligger väldigt bra till, endast tre minuter från Gotlands museum. Boka din hotellvistelse i Visby hos oss redan idag så har du något roligt att se fram emot!

Tags: hitta, en, partner, Visby,

Pics:

hitta en partner Visbyhitta en partner Visbyhitta en partner Visbyhitta en partner Visbyhitta en partner Visbyhitta en partner Visby


Links: