Hitta en partner vasterasBjurfors är det största mäklarföretaget i Göteborgsregionen där vi framgångsrikt attraherat de skickligaste mäklarna. De ingår bland våra drygt 120 medarbetare, fördelade på tretton lokala kontor. Där arbetar vi efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären.

När en person är långvarigt sjuk eller på annat sätt har stora behov av omsorg påverkas familj och anhöriga på olika sätt. Ofta står de anhöriga för en stor del av vården och omsorgen. Även om du som anhörig gärna hjälper din närstående och kanske ser det som en självklarhet, kan du också behöva stöd för egen del. Samhället kan bidra på flera olika sätt.

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 14 000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tags: hitta, en, partner, Vasteras,

Pics:

hitta en partner Vasterashitta en partner Vasterashitta en partner Vasterashitta en partner Vasterashitta en partner Vasterashitta en partner Vasteras


Links: